foto

Jamie Rosengard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Jak se opovažuješ (TV seriál)
Sblížení (E04)
Empire (TV seriál)
Over Everything (S06E17)
2019 Empire (TV seriál)
Cold Cold Man (S06E10)
Tell the Truth (S06E04)
Without All Remedy (S05E14)
2018 Empire (TV seriál)
Depth of Grief (S05E05)
Fair Terms (S04E16)
Sweet Sorrow (S04E12)
2017 Empire (TV seriál)
Bleeding War (S04E04)
My Naked Villainy (S03E13)
2016 Empire (TV seriál)
The Unkindest Cut (S03E08)
Rise by Sin (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky