foto

Andy Webb

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Zločiny, které otřásly světem (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Worlds Biggest Bomb: Revealed
2006 Skutečný zločin (TV seriál)
2002 Odhalení (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2006 Zločiny, které otřásly světem (TV seriál)

Dokumentární

2002 Odhalení (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 The Worlds Biggest Bomb: Revealed
2012 Nacistický Titanic (TV film)
1995 Watchdog Healthcheck (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2007 Art of the Heist (TV seriál)
2006 Skutečný zločin (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2006 Skutečný zločin (TV seriál)
2002 Odhalení (TV seriál)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2002 Odhalení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky