foto

Pavel Povoda ml.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Skúška vedenia (TV film)
1985 Ako dve hrdličky (TV film)
Život v teniskách (TV film)
1982 Portrét v životnej veľkosti (TV film)
1980 Ach, tá láska pozemská (TV film)

TV pořady

1998 Malý televízny kabaret (TV pořad)
1994 Koleso šťastia (TV pořad)
1985 Vraj celý život niekam bežím (TV pořad)
1983 Keď sa láska rozladí (TV pořad)
1982 Piesne nosím (TV pořad)
1981 Silvester 1981 (TV pořad)
Ľahký kabát mladosti (TV pořad)
1978 Teletip (TV pořad)

Divadelní záznam

1978 Alžbeta Hrozná (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Peniaze alebo život (TV film)
1990 100 x bez slov (TV film)
1984 Svet nemá slzy rád (TV film)
1982 Špiónka v galérii (TV film)
1981 Dievča do dažďa (TV film)
1973 Ďalej to ide ako po masle (TV film)
1970 Fraška o kadi (TV film)
Mladosť Tomáša Edisona (TV film)
Vec hrdosti (TV film)

TV seriály

1977 Črty zo života (TV seriál)

Dokumentární

1963 Ako žijú deti sveta - vyp.
Tisíciprvý strom - herec, vyp.