foto

António Vitorino D'Almeida

  • nar. 21.5.1940 (80 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 O Grande Circo Místico
2010 O Inimigo Sem Rosto
2003 Meu Sósia E Eu, O (TV film)
2000 Capitaines d'avril
Trânsito Local
1996 Pandora
1993 Amok
1989 Obsessão
1988 A Mulher do Próximo

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Jasné slovo (S04E05)
1999 Residencial Tejo (TV seriál)
1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)

Dokumentární

1985 O Nosso Futebol - vyp.

Režijní filmografie

Filmy

1980 A Culpa

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 A Culpa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky