foto

Michel Hassan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Paní z Monsoreau (TV film)
1997 Opération Bugs Bunny (TV film)

TV seriály

2014 Anarchy (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
Pas de secrets entre nous (TV seriál)
2007 Le réveillon des bonnes (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2003 Lola, qui es-tu Lola? (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2001 Les aventuriers de Koh-Lanta (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

TV pořady

2003 La méthode Cauet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky