foto

George Tounas

  • nar. 16.2.1978 (43 let)
    Karlsruhe, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Přečin
2014 Srdeční záležitost (TV film)
2009 Sopka (TV film)
2007 Wie verführ' ich meinen Ehemann (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Cremeprinzessin (S05E16)
Rapunzel (S05E14)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Blutige Diamanten (S04E01)
Papakind (S03E24)
Ausgekocht (S03E20)
další epizody (6)
2011 Die Trovatos - Detektive decken auf (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wombats Ende (S03E15)
Probezeit (S03E14)
Man stirbt nur zweimal (S03E13)
další epizody (8)
2009 Eine für alle - Frauen können's besser (TV seriál)

Dokumentární

2018 Moving Back in All Directions

Host

TV pořady

2013 Mein dunkles Geheimnis (TV pořad)
2012 Galileo (TV pořad)
2008 Achtung, Kontrolle! Einsatz für die Ordnungshüter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky