foto

Mimi Denissi

  • nar. 15.5.1953 (67 let)
    Lamia, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Smyrna
2015 Blind Sun
1996 Theodora i agia ton ftoxon
1989 Via & goiteia
1983 I parexigisi
1980 Kai xana pros ti doxa trava
1979 Útěk do Atén
1978 Řecký magnát
1975 Mikaela, o glykos peirasmos
1974 Ta hromata tis iridos

TV seriály

2005 Sto para 5 (TV seriál)
2004 Epta thanasimes petheres (TV seriál)
1999 Sti skia tou polemou (TV seriál)
1994 Kapoios na ti fylaei (TV seriál)
1993 Men kai oi den, Oi (TV seriál)
1992 Oi frouroi tis Ahaias (TV seriál)
Tmima ithon (TV seriál)
1991 To telos tis monaxias (TV seriál)
1987 O thanatos tou Timotheou Konsta (TV seriál)
1980 Astrofengia (TV seriál)
Oi athlioi ton Athinon (TV seriál)
1979 O symvolaiografos (TV seriál)
1978 I etymigoria (TV seriál)
Yungermann (TV seriál)
1975 To taxidi (TV seriál)

Dokumentární

2018 Olympia

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky