foto

Panayiotis Portokalakis

  • nar. 1959
    Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 I anakrisi
2006 Lista gamou
2003 Oi theatrines

TV seriály

2008 Litsa.com (TV seriál)
2007 Alithinoi erotes (TV seriál)
2006 Loufa kai parallagi - I seira (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Brasileiro

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 I anakrisi

Producentská filmografie

Filmy

2003 Oi theatrines

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky