foto

Irina Malinovskaja

  • nar. 14.10.1981 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Vtoroje dychanije (S03E09)
2007 Era Strelca (TV seriál)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Pazl (E09)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Fotograf (S05E03)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Prostoj motiv (S01E16)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Jego zvali ně Nikita (S06E06)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pod seňju děvušek v cvetu (S05E22)
2000 Vovočka (TV seriál)

Dokumentární

2006 Ikony moci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky