foto

Thomas Schinz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Klub červených náramků - Začátek
2016 Die Truckerin - Eine Frau geht durchs Feuer (TV film)
2014 Warum ich meinen Boss entführte (TV film)
2013 Großer Mann ganz klein! (TV film)
2011 Barbara Wood: Srdce pro Indii (TV film)

TV seriály

2020 Rentnercops (TV seriál)
Aliens (S04E06)
Die Agentur (S04E02)
Fossi (S04E01)
Der Lehrer (TV seriál)
... wenn du quatschen willst, hol dir ne Nutte! (S08E04)
Besser'n Mädchen, als so'n Hodenkobold! (S08E03)
... so'ne kleine Vollmerette! (S08E02)
2019 Beste Schwestern (TV seriál)
Die Klassenfahrt (S02E08)
Der Fleck (S02E07)
Liebeslügen (S02E06)
další epizody (4)
Der Lehrer (TV seriál)
Und ich dachte schon, ich bin der Idiot ... (S08E01)
Einfach mal Klartext geredet... (S07E04)
...weil Dummheit nicht lustig ist, sondern traurig (S07E03)
další epizody (4)
2018 Der Lehrer (TV seriál)
Immer schön auf die Regeln pochen...und sie dann brechen! (S07E01)
Und es war le-gen-där! (S06E12)
Meinste so'n Tumor fragt erstmal nach'm Perso? (S06E11)
další epizody (7)
2017 Heldt (TV seriál)
Das Dings mit dem Dingens (S05E15)
Unter die Haut (S05E14)
Nachbarschaftswache (S05E11)
Der Lehrer (TV seriál)
Ganz der Papa! (S05E13)
Is doch kein Einbruch, wenn man 'nen Schlüssel hat! (S05E12)
Wusste gar nicht, dass Sie so'ne Dramaqueen sind (S05E11)
další epizody (6)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
...nimmt der Prophet halt den Bus! (S04E10)
Verknallt? So'n Quatsch! (S04E09)
Hab ich 'nen bösen Zwilling? (S04E08)
další epizody (7)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Das Kreuz mit der Wahrheit (S03E04)
Entführt (S03E03)
Der Lehrer (TV seriál)
Ich glaub', Du bist hier das Problemkind (S03E08)
Die sind verliebt, die zählen nicht! (S03E06)
Sie haben einen Arzt geschlagen? (S03E05)
další epizody (5)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Osobní strážce (S19E06)
Poslední noc (S19E04)
2012 MEK 8 (TV seriál)
Freiwild (E16)
Sweet Dreams (E13)
Full House (E11)
další epizody (6)
Poslední polda (TV seriál)
Máš padáka (S03E02)
Opravdový hrdina (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky