foto

Stratos Tzortzoglou

  • nar. 1965
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Rainbow Experiment
2013 Apo ti Gi sti Selini
2010 37 mnimes
The Bacchae
Thetikes istories
2009 Efhes
2002 Ariadni
1997 Ergenis, O
1996 Pros tin elefteria
1995 Odysseův pohled
1993 Pano kato ke plagios
1991 Drapetis, O
1990 Ta simadia tis nyhtas
1988 Fanella Me To 9, I
Krajina v mlze

TV seriály

2018 Gynaika horis onoma (TV seriál)
2012 Montevideo, Bog te video! (TV seriál)
Vals me 12 Theous (TV seriál)
2008 Se fondo kokkino (TV seriál)
2007 Alithinoi erotes (TV seriál)
2005 Dernier seigneur des Balkans, Le (TV seriál)
2004 Hires Club (TV seriál)
2001 Mystikes diadromes (TV seriál)
Sto dromo tis kardias (TV seriál)
2000 Idiaitera gia klamata (TV seriál)
1999 Sti skia tou polemou (TV seriál)
1998 Simadi tou erota, To (TV seriál)
1997 Ekptotos angelos (TV seriál)
1996 Palirroia (TV seriál)
1994 Mia yperohi zoi (TV seriál)
1992 Oi frouroi tis Ahaias (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2001 Sto dromo tis kardias (TV seriál)
1999 Sti skia tou polemou (TV seriál)
1997 Ekptotos angelos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky