foto

Giorgos Kyriakidis

  • nar. 1938
    Novorossiysk, Sovětský svaz
  • zem. 16.12.2014
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 I skoni pou peftei
2003 Špetka koření
2000 Piso porta, I
1998 Oi arithmimenoi
1997 O nikitis
1991 I alli opsi
1987 Eftyhis, o dystyhis
Mia sto karfi kai mia sto petalo
O petahtoulis tou kelliou 13
1986 I Ellada pote den pethainei
O kathenas me ti gynaika tou
Oikogeneia pantrevomaste
1985 O apaton elli... nika
O davatzis me ta rige sovraka
O dynasteias
To remali tis Athinas
To thermokipio
1983 ...boroume kai kato ap' ta thrania!
O drakos, to prosopo tis imeras
1982 Apithanoi, alloiotikoi ki oraioi...
1981 O sexokynigos
Pame gia... kafe?!
Panikos sta sholeia
1980 Gefsi apo... Ellada!
Kathenas me tin trella tou...
O anthropos me to garyfallo
Parangelia!
Rena... na i efkairia
1978 Ishyri dosi... sex
1973 Enas trellos, trellos aeropeiratis
1972 Antartes ton poleon
Ap' t' alonia, sta salonia
Erotiki symfonia
O antifasistas
O kyrios stathmarhis
1971 Agapisa enan aliti
Manto Mavrogenous
O aittitos
Ypovryhion: Papanikolis
Zousa monahos, horis agapi
1970 Ego rezilepsa ton Hitler
I taxitzou
Natane to 13, napefte se mas!
O teleftaios ton komitatzidon
O trellos tis plateias Agamon
Oi 4 assoi
1969 O anthropos tis karpazias
O paramythas
1968 I agapi mas
I ora tis orgis
Kapetan fandis bastouni
Meine konta mou, agapimene
O megalos dihasmos
O paliatsos
O striglos pou egine arnaki
O trellos tahei 400
To pio labro bouzouki
1967 Dimitri mou... Dimitri mou
I koroidara
Sapila kai aristokratia
To pio labro asteri
Viva Rena
1966 I vouleftina
Mia gynaika katigoreitai
O tetraperatos
Ta mystika tis amartolis Athinas
1965 To fylahto tis manas
1963 O adelfos Anna
O adelfos mou... o trohonomos
To katharma

TV seriály

2009 Karyotakis (TV seriál)
2007 Amyna zonis (TV seriál)
To 10 (TV seriál)
2005 O thisavros tis Angelinas (TV seriál)
2002 Fili Zois (TV seriál)
1999 Eglimata (TV seriál)
1996 O prigipas (TV seriál)
1995 I hameni anoixi (TV seriál)
1993 Rixter Music (TV seriál)
Rozalia, ena best seler (TV seriál)
1992 Agapi sto Aigaio (TV seriál)
1991 Myrto (TV seriál)
1990 O pateras mou o Ellinas (TV seriál)
1988 To boulouki (TV seriál)
1982 I kravgi ton lykon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky