foto

Jegor Dolgopolov

  • nar. 14.10.1990 (30 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Poddubnyj
2012 Majskij dožď (TV film)
2011 Můj táta je Baryšnikov

TV seriály

2020 Vodovorot (TV seriál)
2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Piknik (S01E08)
Doping (S01E07)
Barchatnaja koža (S01E04)
další epizody (4)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bajkalskij zver (S02E03)
2014 Sladkaja žizň (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Prizračnyje gonščiki (S04E02)
2013 Cyganskoje sčastě (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něravnaja ljubov (S03E02)
Svetofor (TV seriál)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Děvuška-oborotěň (S04E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky