foto

Andrej Mirošničenko

  • nar. 24.10.1974 (46 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Zwölf Stühle

TV seriály

2017 Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Pes (TV seriál)
Episode 17 (S02E17)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
2014 Syn za otca (TV seriál)
2013 Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
2011 Zajac, žarennyj po-berlinski (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Druzja děctva (S05E18)
2008 Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky