foto

Alexandr Žukovin

  • nar. 16.11.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Proekt 'Alfa'

TV seriály

2018 Oper za vyklykom (TV seriál)
Smerť u spadok (S01E12)
2017 Kapitanša (TV seriál)
Nastupit rassvet (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
2016 Komanda (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 20 (S01E20)
Episode 19 (S01E19)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (5)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Smertělnaja igra (E09)
2011 Jarosť (TV seriál)
Soprovoditěl (E07)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Černé ovce (TV seriál)
2009 1941 (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Dolg s procentami (S04E06)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Drug dětstva (S03E25)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
13-j pacijent (S02E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky