foto

Sergej Bulin

  • nar. 25.8.1984 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vynohrad (TV film)
2017 Na kraju ljubvi (TV film)
2016 Nič svjatoho Valentyna
2012 Match

TV seriály

2019 Zoja (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2018 Pes (TV seriál)
Episode 14 (S04E14)
2017 Perekrjostki (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
Ženščina jego mečty (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Tak daleko, tak blizko (TV seriál)
2013 Ženskij doktor (TV seriál)
Pro zavetnyj traktor i děla serděčnyje (S02E60)
Staršaja sestra (S02E59)
Poňať, prostiť (S02E57)
další epizody (59)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Sobesednik (E07)
Ženskij doktor (TV seriál)
Sem "Ja" (S01E40)
Mesť, kak cholodnaja zakuska (S01E38)
Pod pricelom (S01E37)
další epizody (17)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Jefrosinja (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky