foto

Jelena Skripka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Tak ně byvajet (TV film)

TV seriály

2018 Blagimi namerenijami (TV seriál)
2017 Dobežať do sebja (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2015 Pes (TV seriál)
Episode 17 (S01E17)
2014 Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 16 (E16)
2012 Bajki Miťaja (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Aida (S01E22)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky