foto

Roman Ljach

  • nar. 16.9.1987 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Puť skvoz sněga (TV seriál)
2016 Niti suďby (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 13 (E13)
2013 Partija dlja čempionki (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Jedinoždy solgav (S02E18)
2011 Taxi (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky