foto

Artěm Tynkasov

  • nar. 28.9.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Limita
1991 Cholod
1990 Sestrički Liberti
Tank 'Klim Vorošilov 2'
1989 Ně pokidaj... (TV film)
1988 Stukač

TV seriály

2013 Istrebiteli (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Snajper (E12)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
Legendarnaja ličnosť (E08)
další epizody (8)
2011 Zdes kto-to est: Iskuplenije (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Naživka (S02E03)
Čužaja zemlja (S02E02)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky