foto

Vasilij Sivochop

  • nar. 6.12.1985 (34 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 8 lučšich svidanij
2015 Bitva o Sevastopol
2012 Match
2011 Balada o bombardérovi

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Pes (TV seriál)
Episode 20 (S04E20)
2016 Katěrina (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Selo na miljon (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2013 Motylki (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Otěc i syn (S02E23)
2012 Zaščitnica (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky