foto

Jevgenij Avdějenko

  • nar. 2.2.1984 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Srok davnosti (TV film)

TV seriály

2018 Pes (TV seriál)
Episode 14 (S04E14)
2017 Mentivski vijny. Odesa (TV seriál)
2016 Na liniji žytťa (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
2015 Vůně zločinu (TV seriál)
Hra špionů (S02E04)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Doč prokurora (S02E26)
2012 Džamajka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky