foto

Heikki Kujanpää

  • nar. 1.9.1961 (57 let)
    Pielisjärvi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Rozesmát, nebo zemřít
2013 Taskuparkki
2008 Putoavia enkeleitä
1997 Jäänmurtaja
1993 Yösydän

TV seriály

2018 Donna (TV seriál)
Malja rakkaudelle (S01E10)
Äiti ei petä koskaan (S01E09)
Enkeli tulee liian aikaisin (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2000 Löylyn veljet

Režijní filmografie

Filmy

2018 Rozesmát, nebo zemřít
2013 Taskuparkki
2009 Joulukuusivarkaat (TV film)
2008 Putoavia enkeleitä
2000 Pieni pyhiinvaellus
1997 Jäänmurtaja
1993 Yösydän

TV seriály

2018 Donna (TV seriál)
Malja rakkaudelle (S01E10)
Enkeli tulee liian aikaisin (S01E08)
Mestarirakastaja (S01E07)
další epizody (9)
2009 Lopun alku (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2000 Löylyn veljet

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kam jsme kdysi šli
2008 Putoavia enkeleitä
2006 Rock'n Roll Never Dies
2004 Joensuun Elli
Karaoke (TV film)
2002 Kuutamolla
2001 Ken tulta pyytää
Kuka lohduttaisi Viiviä? (TV film)
2000 Pieni pyhiinvaellus
Rytmihäiriöitä
Touha po Jackovi
1999 Apinamies! (studentský film)
1998 Kuningasjätkä
1997 Jäänmurtaja
1996 Laskettu aika (TV film)
Viisasten kivi
1995 Pilkkijä (studentský film)
1993 Routasydän
Sotapoika (TV film)
Verta ja luita
1992 Tuhlaajapoika
1991 Rölli - hirmuisia kertomuksia
1990 Lehmännahkatakki
Soutaja (TV film)
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1986 Pluus (TV film)

TV seriály

2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Päätöksiä (S03E06)
Full metal jacket (S03E02)
Ministeri (S03E01)
2011 Alavilla mailla hallanvaara (TV seriál)
Ei meitä voi säikyttää! (E03)
Maan korvessa kulkevi lapsosen tien (E02)
Maalta olet sinä tullut (E01)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
2007 Tasavallan presidentti (TV seriál)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Uudisraivaaja (E11)
Tuotto-odotuksia (E10)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Arvokkaasti (TV seriál)
Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Raid (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Unen vanki (E01)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)

Dokumentární

2011 Marlon Brando tuli Suomeen (TV film) - vyp.
1999 Ruunaus
1996 Raskas työ, kepeä uni (amatérský film) - vyp.

Host

TV pořady

2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace