foto

Christian Lundberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Gaston Lagaffe
2010 Já jsem…

TV seriály

2018 Insomnia (TV seriál)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)

Dokumentární

2021 Noční planeta v živých barvách (TV seriál)
Polar Bear Winter (S02E06)
Seal Coast (S02E05)
Coral Reef (S02E04)
další epizody (6)
2020 Noční planeta v živých barvách (TV seriál)
Gepardí planiny (S01E06)
Divoká města (S01E05)
Medvědí lesy (S01E04)
další epizody (6)
2019 Pariah: The Lives and Deaths of Sonny Liston (TV film)

TV pořady

2016 The $100,000 Pyramid (TV pořad)
2014 Lidé aljašské divočiny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky