foto

Dinos Doulgerakis

  • zem. 25.3.2012
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 I vlahopoula (TV film)
Meidiaste, sas parakalo
Vasa Zeleznova (TV film)
1987 Aetonyhides kai hazopoulia
1986 Me to zori trellos
1985 O taxitzis mas
Oi atsides kai i koukla!
1983 I sidira kyria
1979 O falakros mathitis
1978 1922
Antipetherini (TV film)
1977 Anthropoi kai pontikia (TV film)
1976 Andorra (TV film)
O vasilikos (TV film)
1975 Bouzanka ala... ellinika!
1974 I alitheia einai pikri
1973 O anthropos pou etrehe poly
Oi polemistai tis eirinis
S' eho anagi apopse poly
1972 Balsoi Ivan kai Big Tzon
Boom, tara!!! Ta tzoum!!!
Ippokratis kai dimokratia
O ehthros tou laou
Piso kai sas fagame
Thanasi, pare t' oplo sou
1971 Oi andres xeroun n' agapoun
Ti ekanes ston polemo Thanasi
1970 I Mesogeios flegetai
Katigoro tous dynatous
O aetos ton sklavomenon
O paihnidiaris
O teleftaios aihmalotos
1969 Dakrya kai diplopennies
Enas andras me syneidisi
Fovatai o Giannis to therio...
I sfragida tou Theou
To anthropaki
1968 Elpides pou navagisan
I lygeri
Katarameni ora
Tapeinos kai katafronemenos
1967 I koinonia mas adikise
1966 Fifis, o aktypitos
I 7i imera tis dimiourgias

TV seriály

2008 Lakis o glykoulis (TV seriál)
2006 Entimotatoi keratades (TV seriál)
2004 Epta thanasimes petheres (TV seriál)
2001 Ta haidemena paidia (TV seriál)
2000 Exi psemata kai mia alitheia (TV seriál)
1992 Tmima ithon (TV seriál)
1990 I poli (TV seriál)
Oi treis Harites (TV seriál)
1986 Madam Sousou (TV seriál)
1984 Topiki efimerida (TV seriál)
1983 Ta kathimerina (TV seriál)
1980 Methysmeni politeia (TV seriál)
1978 I leilasia mias zois (TV seriál)
1977 O taxitzis (TV seriál)
1976 Mia fora ki enan kairo (TV seriál)
1974 I gyftopoula (TV seriál)
1972 Xenodoheio o 7os ouranos (TV seriál)
1971 I proti grammi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky