foto

Gabriel Le Bomin

Režijní filmografie

Filmy

2018 Tout contre elle (TV film)
2017 Nos patriotes
2015 Mon cher petit village (TV film)
2010 Insoupçonnable
2006 Les Fragments d’Antonin
2004 Prélude

Dokumentární

2012 Alžírská válka (TV film)

TV pořady

2009 Le monde en face (TV pořad)

Videa (1)

  • Video © Paname Distribution
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:FRA
    Z natáčení - Gabriel Le Bomin (režisér), Marc Zinga (herec)
    03:20
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky