foto

Karina Zhao

  • nar. 13.2.1983 (38 let)
    Zhengzhou, Henan, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bo ji qi yuan
2014 The True Love
2013 Fake Fiction
Princess Show
2012 Deng wo ai ni
2011 Mr. Zhai
Osamělý válečník

TV seriály

2021 My Heroic Husband (TV seriál)
2019 Qing yu nian (TV seriál)
2018 Ruyi's Royal Love in the Palace (TV seriál)
2010 Hu Jiao Da Ming Xing (TV seriál)
San Guo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky