foto

Vladimir Sapunkov

  • nar. 27.5.1957 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Morfij
2006 Mečenosec
2004 Konvoj PQ 17

TV seriály

2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Obraz vraga (S03E02)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Za nědělju do vesny (S02E01)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
Na viraže (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)
Školnyj dětěktiv (S01E12)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
2001 Krot (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Praktičeskaja magija (S02E05)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Sled Glucharja (S01E04)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ljubovnyj napitok (S02E11)
Avarijnaja zaščita (S02E03)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kukolka (S01E30)
Ochota na krys (S01E23)
Vysokoje naprjaženije (S01E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky