foto

Matúš Krajňák

  • nar. 1988
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Kill Me with a Kiss (studentský film)
2012 Do You Love Me? (studentský film)
2011 Are You Feeling Good? (studentský film)
2010 Can You Help Me? (studentský film)
Dvě (studentský film)
Praví chlapi (studentský film)
2009 Closer (studentský film)
Polnočný hrdina
Prečo netancujete? (studentský film)
2007 Avaritia (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kill Me with a Kiss (studentský film)
2012 Do You Love Me? (studentský film)
2011 Are You Feeling Good? (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace