foto

Satoši Óno

  • nar. 26.11.1980 (38 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Šinobi no kuni
2014 Kagi no Kakatta Heya (TV film)
Pikanchi Half: Life is Hard Tabun Happy
2013 Kyo no Hi wa Sayonara (TV film)
2012 Mó júkai nante šinai (TV film)
2011 Eiga Kaibutsu-kun
Kaibutsu-kun Kanzen Shinsaku Special!! (TV film)
2010 Mō Kaette Kita Yo!! Kaibutsu-kun Subete Shinsaku SP (TV film)
Poslední slib (TV film)
2007 Kiiroi namida
2004 Pika**nchi Life Is Hard Dakara Happy
2002 Pika*nchi Life Is Hard Dakedo Happy

TV seriály

2016 Sekai iči muzukašii koi (TV seriál)
2014 Šinigami-kun (TV seriál)
2012 Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Papadoru! (TV seriál)
2010 Kaibucu-kun (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
2009 Uta no Onii-san (TV seriál)
2008 Maó (TV seriál)
VS. Arashi (TV seriál)
2007 Yamada Tarô monogatari (TV seriál)
2004 Gekidan Engimono (TV seriál)
2003 Yoiko no mikata (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace