foto

Robert A. Daniels

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1992 Mušketýři na Harleyích (TV film)
1991 K-9 (TV film)
1990 Kořist (TV film)
1974 Killer Bees (TV film)
1973 Miracle on 34th Street (TV film)

TV seriály

1993 Nedotknutelní (TV seriál)
1989 Miami Vice (TV seriál)
World of Trouble (S05E18)
The Lost Madonna (S05E14)
To Have and to Hold (S05E10)
1988 Miami Vice (TV seriál)
Line of Fire (S05E06)
Hostile Takeover (S05E01)
Mirror Image (S04E22)
další epizody (5)
1987 Miami Vice (TV seriál)
Like a Hurricane (S04E08)
Child's Play (S04E05)
Amen... Send Money (S04E02)
další epizody (7)
1986 Miami Vice (TV seriál)
The Good Collar (S03E05)
When Irish Eyes Are Crying (S03E01)
Trust Fund Pirates (S02E21)
další epizody (5)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Bushido (S02E08)
The Dutch Oven (S02E04)
Out Where the Buses Don't Run (S02E03)
další epizody (6)
1984 Miami Vice (TV seriál)
No Exit (S01E07)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Hledá se falešný hráč (S01E19)
Hoši z baru (S01E16)
Dnes nabízí Sam Malone (S01E13)
1982 Making the Grade (TV seriál)
1980 Mork & Mindy (TV seriál)
The Way Mork Were (S02E26)
1979 Mork & Mindy (TV seriál)
Hold That Mork (S02E13)
1978 Flying High (TV seriál)
1977 V ulicích San Francisca (TV seriál)
A Good Cop... But (S05E15)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky