foto

Andreas Tottie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Sommaren med Göran

TV seriály

2016 Jävla klåpare (TV seriál)
2003 Hem till Midgård (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 5 (S03E05)
Episode 1 (S03E01)
2017 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
2016 Finaste familjen (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Jävla klåpare (TV seriál)
2004 Kvinnor emellan (TV seriál)
2003 Män emellan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky