foto

Fay Xyla

  • nar. 8.5.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O Thisavros
2009 Ola tha pane kala
2008 To gamilio party
2007 Gynaikeies synomosies
2006 Umírání v Athénách
2005 Loukoumades me meli

TV seriály

2018 Oso eho esena (TV seriál)
2015 9 mines (TV seriál)
2014 Dia tafta (TV seriál)
Kales douleies (TV seriál)
2012 Porta kleidomeni (TV seriál)
2008 Ta mystika tis Edem (TV seriál)
2007 Yungermann (TV seriál)
2006 Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2005 Epafi (TV seriál)
Mou leipeis (TV seriál)
2003 Oneiro itan (TV seriál)
2002 Fevga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky