foto

Claudio Tolcachir

  • nar. 1975
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Naše dítě
2014 Ardor
Arrebato
2012 Errata
2008 Milosrdné lži
2007 El pasado
1998 Buenos Aires me mata
1992 ¿Dónde estás amor de mi vida que no te puedo encontrar? (TV film)

TV seriály

2017 Bronzová zahrada (TV seriál)
1999 Buenos vecinos (TV seriál)
Mamitas (TV seriál)
Mi ex (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
1994 Machos, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky