foto

Manuel Cavaco

  • nar. 14.6.1944 (76 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Mãe é que Sabe
O Segredo das Pedras Vivas
2015 Nádvoří balad
1995 Ao Sul
1994 Quase (Mário de Sá Carneiro) (TV film)
1992 Adeus Princesa
1988 Matar Saudades
Mensagem
1987 Mãe Coragem e os Seus Filhos (TV film)
1983 A Epopeia dos Bacalhaus (TV film)
Os Abismos da Meia-Noite
1981 Guerra de Mirandum
1980 Manhã Submersa
1975 Português, Escritor, 45 Anos de Idade (TV film)
1963 Anjos Estão Connosco, Os (TV film)

TV seriály

2021 Amor Amor (TV seriál)
2018 Alma e Coração (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
2011 Rosa Fogo (TV seriál)
2009 Meu Amor (TV seriál)
2006 Doce Fugitiva (TV seriál)
2001 Anjo Selvagem (TV seriál)
Olhos de Água (TV seriál)
2000 Crianças SOS (TV seriál)
1999 A Lenda da Garça (TV seriál)
Todo o Tempo do Mundo (TV seriál)
1998 Major Alvega (TV seriál)
Terra Mãe (TV seriál)
1997 A Grande Aposta (TV seriál)
Herman Enciclopédia (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1995 Primeiro Amor (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)
Na Paz dos Anjos (TV seriál)
1993 Sozinhos em Casa (TV seriál)
1990 Os Melhores Anos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky