foto

Octávio Matos

  • nar. 5.4.1939
    Porto, Portugalsko
  • zem. 3.2.2019 (79 let)
    Lisboa, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Taška plná peněz
1968 A Cruz de Ferro
1965 Cruzeiro de Férias (TV film)

TV seriály

2014 Jardins Proibidos (TV seriál)
2011 A Família Mata (TV seriál)
2009 Cenas do Casamento (TV seriál)
Perfeito Coração (TV seriál)
2004 Inspector Max (TV seriál)
2001 Ganância (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
1998 Era Uma Vez... (TV seriál)
Médico de Família (TV seriál)
Terra Mãe (TV seriál)
Uma Casa em Fanicos (TV seriál)
1997 Lelé e Zequinha (TV seriál)
1995 Primeiro Amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky