foto

Estrela Novais

  • nar. 13.3.1953 (67 let)
    Porto, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Fragile(s)
2002 Esquece Tudo O Que Te Disse
2001 Storia di guerra e d'amicizia
1996 Enfant du secret, L' (TV film)
1990 Segno di fuoco
1985 Saudades para Dona Genciana
1980 A Culpa

TV seriály

2020 Amar Demais (TV seriál)
2018 Onde Está Elisa? (TV seriál)
2013 Bem-Vindos a Beirais (TV seriál)
Destinos Cruzados (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
2011 Anjo Meu (TV seriál)
2009 Deixa Que Te Leve (TV seriál)
2006 Doce Fugitiva (TV seriál)
2001 Olhos de Água (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1994 Na Paz dos Anjos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky