foto

Harry Longstreet

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Povedená dceruška (TV film)
1995 Akta X – Akta 2: Hnízdo (video kompilace)
Vražedný příslib (TV film)
1993 Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1989 Alien Nation (TV film)
The Frog Girl (TV film)

TV seriály

1993 Akta X (TV seriál)
Hnízdo (S01E03)
1982 Fame (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Zraněná
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
Vražedný příslib (TV film)
1994 Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
1993 Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
1989 Noční procházka (TV film)
1984 Sky's No Limit, The (TV film)
1980 Promise of Love, The (TV film)
1979 Gathering, Part II, The (TV film)

TV seriály

1987 Rags to Riches (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hot Pursuit (TV seriál)
1983 Trauma Center (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace