foto

Johnnie Wade

  • nar. London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Funny Money
1980 George and Mildred
1979 Julius Caesar
The Music Machine
1977 The Stick-Up
1972 For the Love of Ada
1969 Byl jednou jeden doktor
The Body Stealers
1967 Ouch!
1966 Bindle (One of Them Days)
1965 Fotbalová horečka

TV seriály

1999 Sunburn (TV seriál)
1992 Get Back (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
Shillingbury Tales, The (TV seriál)
That's My Boy (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Potter (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
The Famous Five (TV seriál)
1977 Raffles (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Get Some In! (TV seriál)
1974 Porridge (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
Beryl's Lot (TV seriál)
Bowler (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Oranges & Lemons (TV seriál)
1972 The Adventurer (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 His and Hers (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Till Death Us Do Part (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1960 Cranko at Work (TV film)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky