foto

Monique Garnier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Poids léger
2001 Důstojnický pokoj
2000 Merci pour le geste
1992 Border Line
1983 Clémentine (TV film)
1982 Adios, Antoinette (TV film)
1980 Doktor Teyran (TV film)
1979 École est finie, L'
1977 Anneaux de Bicêtre, Les (TV film)
Une femme, un jour...
1973 Pour Vermeer (TV film)
Zapomenuté jabko (TV film)
1972 Tête à l'envers, La (TV film)

TV seriály

1982 Joëlle Mazart (TV seriál)
Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Mon ami Gaylord (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
Le temps d'une République (TV seriál)
1972 Lidé z Mogadoru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky