foto

Noriko Noriko

  • nar. 14.2.1971 (47 let)
    Fukuoka, Fukuoka, Kjúšú, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ucusemi no mori
2008 Esu esu
Iesutadeizu
2006 I Am Nipponjin
2005 Kunitori Monogatari (TV film)
2004 Mûnraito jerîfisshu
Předtucha
2003 Nenávist 2
2000 Pichu to Pikachu
1998 Hana no Oedo no curibaka nišši
1997 Hoshi no Kinka (TV film)
1991 Hissacu 5: Ógon no či

TV seriály

2007 Chibi Maruko-Chan (TV seriál)
Marumaru Chibi Maruko-chan (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
2003 Mukodono 2003 (TV seriál)
Okami ni Narimasu! (TV seriál)
2002 Tošiie to Macu (TV seriál)
2000 Tenši ga kieta mači (TV seriál)
1997 Hitocu jane no šita 2 (TV seriál)
1995 Hoshi no kinka (TV seriál)
Watashi, Mikata Desu (TV seriál)
1994 Deatta koro no kimi de ite (TV seriál)
1993 Hitocu jane no šita (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
翔ぶが如く (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace