foto

Harumi Inoue

  • nar. 23.9.1974 (45 let)
    Kumamoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tokusó 9: Special (TV film)
2015 Gonin Saga
2012 Konshin
2010 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 55 (TV film)
Nûdo no yoru: Ai wa oshiminaku ubau
2007 Tantei monogatari
2006 Kaze no Dadu
Poči no kokuhaku
2004 Kaidan šin mimibukuro: gekidžóban
2003 Kódó taičóden: Kecumei
2002 Asakusa Kid
Šin Džingi no hakaba
2001 Kindaiči šónen džikenbo (TV film)
2000 Freeze Me
1999 Gekko no sasayaki
1997 Nurse no Oshigoto Special (TV film)

TV seriály

2016 Kamogawa šokudó (TV seriál)
2015 Kuroi gašú: kusa (TV seriál)
2008 Love Letter (TV seriál)
2003 Kaidan šin mimibukuro (TV seriál)
2001 Ai wa Seigi (TV seriál)
Saigo no Kazoku (TV seriál)
1999 Omizu no hanamiči (TV seriál)
1998 Makasete Darling (TV seriál)
1997 Cuki no kagajaku joru dakara (TV seriál)
1996 Yuzurenai Yoru (TV seriál)
1995 Kimi to deatte kara (TV seriál)
Ninshin Desuyo 2 (TV seriál)
Seigi wa Katsu (TV seriál)
1994 Stewardess no Koibito (TV seriál)
1993 Onegai Darling (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace