foto

Bob Carney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Tápání v temnotách (TV film)
2001 Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
Zločinný instinkt: Zbytečná smrt (TV film)
2000 Deadly Appearances (TV film)
Love and Murder (TV film)
1999 Skutečně vražda? (TV film)

TV seriály

2013 Arctic Air (TV seriál)
Ts'inada (S02E13)
There's Gold in Them Thar Hills (S02E07)
Wildfire (S02E01)
2012 Arctic Air (TV seriál)
New North (S01E09)
C-TVAK (S01E06)
Hijacked (S01E03)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Custody (S02E13)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Dvojí tělo (S01E07)
Síla (S01E01)
2006 11 Cameras (TV seriál)
2005 Whisky Echo (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
1999 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Marilyn Larson (S02E10)
Směr jih (TV seriál)
Call of the Wild: Part 2 (S04E13)
Call of the Wild: Part 1 (S04E12)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Jane Doe: Part 2 (S02E02)
Jane Doe: Part 1 (S02E01)
Směr jih (TV seriál)
Mountie on the Bounty: Part 2 (S03E13)
Mountie on the Bounty: Part 1 (S03E12)
1997 Směr jih (TV seriál)
Mountie and Soul (S03E07)
Strange Bedfellows (S03E04)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Městečko na hranici (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1981 Tales of the Klondike (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Deadly Appearances (TV film)
Love and Murder (TV film)
1993 Havárie v Arktidě (TV film)

TV seriály

2005 Whisky Echo (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2021 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Shock Value (S14E04)
Code M for Murdoch (S14E03)
Rough and Tumble (S14E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky