foto

Boman Oscarsson

  • nar. 27.11.1960
    Sörby, Västra Götalands län, Švédsko
  • zem. 26.8.2019 (58 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gentlemen
2012 Call Girl
2010 Spolehni se
2006 Cuppen (TV film)
Älskar alla sina barn
2002 Satungen
Taurus (TV film)
1995 30:e november
Vi skulle ju bli lyckliga...
1994 Händerna
1992 De giriga (TV film)
Minnen från Kaldabanan
1990 Blankt vapen
1969 Oss emellan

TV seriály

2016 Gentlemen & Gangsters (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vägen hem
2005 Lasermannen - dokumentären

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky