foto

Mayte Caballero

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Año que trafiqué con mujeres, El (TV film)
2004 Iris
2003 Escala de diamants, L' (TV film)
Jugar a matar (TV film)
2001 Cactus
2000 El zoo d'en Pitus (TV film)
1998 Subjúdice
1996 Moños, La
1994 Sombras paralelas
1989 És quan dormo que hi veig clar

TV seriály

2020 La Fossa (TV seriál)
2011 Kubala, Moreno i Manchón (TV seriál)
2009 Infidels (TV seriál)
2006 Los simuladores (TV seriál)
Mujeres (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2001 Temps de silenci (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1994 Makinavaja (TV seriál)
Ta tocao (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky