foto

José Nascimento

  • nar. 19.9.1947 (73 let)
    Lisbon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Lobos
2006 Glória (TV film)
2003 Rádio Relâmpago (TV film)
2001 A Hora da Morte (TV film)
2000 Tarde Demais
1989 Mar à Vista
1987 Repórter X

Dokumentární

2016 Silêncios do Olhar

Producentská filmografie

Filmy

1987 Repórter X

Dokumentární

1974 Uma Família Alentejana

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Lobos
2003 Rádio Relâmpago (TV film)
2001 A Hora da Morte (TV film)
2000 Tarde Demais
1987 Repórter X
1985 O Visitante

Dokumentární

2016 Silêncios do Olhar
2000 Outro país
1977 Terra de Pão, Terra de Luta
1974 Uma Família Alentejana

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Silêncios do Olhar
1974 Uma Família Alentejana

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Silêncios do Olhar

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky