foto

Oliver Brod

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 600 PS für 2 (TV film)
2004 Der letzte Mann in Renow (studentský film)
2002 Baader
2000 Einer geht noch (TV film)
1999 Škola smrti (TV film)

TV seriály

2014 Policie Hamburk (TV seriál)
Virtuální světy (S09E11)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
Nazi (S03E10)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Napadení (S15E05)
2008 Unschuldig (TV seriál)
Singles (E07)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
Kumpáni (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky