foto

Do-yeon Kim

  • nar. 19.1.1966 (55 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Bitnara eunsu (TV seriál)
Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
2015 Haideu jikil na (TV seriál)
2014 Soongeumui ddang (TV seriál)
2013 Samsaengi (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
2011 Chonggagne yachaegage (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
2009 Keuriseumaseue nooni olkkayo? (TV seriál)
2007 Hayeon keotap (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Jjilrekkot (TV seriál)
2002 Keudaereul ahlgobuteo (TV seriál)
1987 Saranggwa yamang (TV seriál)
1986 Namhan sansung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky