foto

Markku Tuurna

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Varasto 2
2016 Todella kiihottavaa
2014 Eila, Rampe ja likka
2013 Fatima (TV film)
2011 Varasto
2007 Hopeanuolet (TV film)

Dokumentární

2017 Sielunmetsä
2016 Sodan murtamat
2015 Kihniö
2013 Disco
Hilton!
Perukka
2012 Lamač zvuku
2011 Aranda
Näin tehtiin Varasto (TV film)
2010 Ticho na prodej
2008 Sopimus

Hudební videoklipy

1996 Ann Bell Fell: Rainy Dayz (hudební videoklip)
Ultra Bra: Nainen, joka elää vapaaherran elämää (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Sisämaalainen
1992 Lasimies (studentský film)

Dokumentární

2010 Ticho na prodej
2008 Sopimus
1999 Sata sukupolvea
1995 Orjia ja piikoja (studentský film)
1994 Uskolliset (studentský film)
1993 Pikkusisko
Sukellan taivaalle (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Lasimies (studentský film)

Dokumentární

2010 Ticho na prodej
1999 Sata sukupolvea
1994 Uskolliset (studentský film)
1993 Sukellan taivaalle (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
1997 Sběratel

Dokumentární

2011 Näin tehtiin Varasto (TV film)
1999 Sata sukupolvea

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 2001 toivetta
1995 Drömprinsen (studentský film)

Dokumentární

1994 Carmen-fantasia (studentský film)
1993 Sukellan taivaalle (studentský film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

1993 Pikkusisko
Sukellan taivaalle (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace