foto

Alfredo Peyretti

  • nar. 27.2.1965 (52 let)
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 L'olimpiade nascosta (TV film)
2009 Moana (TV film)
Moana (TV film)
2007 Fuga con Marlene (TV film)
Graffio di tigre (TV film)
2006 Joe Petrosino (TV film)
2001 Terzo segreto di Fatima, Il (TV film)

TV seriály

2005 Gente di mare (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace