foto

Nicolas Traube

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Le Diable au Coeur (TV film)
2016 Advokátovy hříchy (TV film)
2015 Une mère en trop (TV film)
2014 La clinique du docteur Blanche (TV film)
Zákeřná pomluva (TV film)
2013 La vallée des mensonges (TV film)
2010 Les Châtaigniers du Désert (TV film)
2009 Fausses innocences (TV film)
2008 Coco Chanel (TV film)
2005 Lucile et le petit prince (TV film)
2004 Luisa Sanfelice (TV film)
Nicolas au pays des âmes (TV film)
Princesse Marie (TV film)
2003 Soraja (TV film)
1993 Dvakrát dvacet let (TV film)
1992 Odyssée bidon (TV film)
1989 Danse du scorpion, La (TV film)
1984 Capricieux, Les (TV film)

TV seriály

2017 Aurore (TV seriál)
Requiem (E03)
2008 Ben et Thomas (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)
1996 Allumettes suédoises, Les (TV seriál)
Profession infirmière (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
L'Echange (S06E03)
1993 Zámek Oliviérů (TV seriál)
1992 Navarro (TV seriál)
Mort d'un témoin (S04E04)
1991 Navarro (TV seriál)
Méprises d'otages (S03E06)
1990 Navarro (TV seriál)
Le Cimetière des éléphants (S02E06)
Mauvaises actions (S02E04)
Barbès de l'aube à l'aurore (S02E03)
další epizody (5)
1989 Navarro (TV seriál)
La Fille d'André (S01E03)
Un rouleau ne fait pas le printemps (S01E02)
1984 Série noire (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky